راهنماي تکميل فرم
تعريف مشاغل سخت و زيان آور
تکميل فرم
نمونه فرم تکميل شده

راهنماي تکميل فرم شماره 1

1-      نحوه ارائه درخواست به اداره تعاون،کار و رفاه اجتماعي و تکميل فرم بازنشستگي مشاغل سخت و زيان آور:

الف: مراجعه به اداره تعاون،کار و رفاه اجتماعي محل فعاليت کارگاه و ارائه دفترچه بيمه درماني تامين اجتماعي  به واحد بازرسي کار

ب: دريافت نامه استعلام عناوين شغلي و سوابق بيمه اي فرد متقاضي و ارائه آن به سازمان تامين اجتماعي محل.

ج: اخذ پاسخ نامه استعلام عناوين شغلي و سوابق بيمه اي فرد متقاضي بازنشستگي از سازمان تامين اجتماعي و ارائه آن به اداره کار محل.

د: بررسي سوابق بيمه اي و عناوين فرد متقاضي توسط واحد بازرسي کار اداره محل و درصورت دارا بودن شرايط درخواست بازنشستگي طي مراحل ذيل الزامي است.

 

ه‌-       دريافت  فرم شماره يک تقاضاي بازنشستگي پيش از موعد درمشاغل سخت وزيان آور و تکميل فرم درخواست مطابق با نمونه تکميل شده ذيل و دستورالعمل ارائه شده:

بند (الف): تکميل دقيق و خواناي مشخصات سجلي فرد متقاضي و همچنين نشاني محل سکونت و آخرين محل اشتغال

بند (ب) : تکميل رديفهاي مربوط به مشاغل مورد ادعاي بيمه شده به شرح ذيل

-          نام شرکت يا کارگاه هايي که فرد متقاضي در آن شاغل بوده است از ليست تامين اجتماعي که در اختيار دارد استخراج و به ترتيب ، نام کارگاهها را از ابتداي اشتغال در ستون شماره يک الي ده فرم تقاضا با خط خوانا نوشته شود.

-          قسمت محل اشتغال ، فعاليت کارگاه و محصول توليدي کارگاه از طريق مراجعه به امور اداري و کارگزيني واحدي که در آن اشتغال دارد و مراجعه به احکام کارگزيني مشخص گردد.

-          در ستون شغل مورد ادعا در فرم ابتدا فرد متقاضي به ليست عناوين شغلي تامين اجتماعي که در اختيار دارد مراجعه  وبا استخراج نمودن عناوين دقيق شغلي خود از ابتداي استخدام تا کنون در ستون مورد ادعا درج نمايد.( در صورتي که در ليست تامين اجتماعي عنوان شغل ذکر نگرديده است متقاضي بايد عيناً عنوان شغلي خود را از احکام کارگزيني استخراج و در محل مربوط درج نمايد و در صورتي که حکم کارگزيني موجود نمي باشد صرفاً شغل مورد ادعاي خود را در ستون مربوطه درج نمايد.

توجه:

 در صورتي که عناوين شغلي ذکر شده در ليست هاي تامين اجتماعي با احکام کارگزيني فرد مغايرت داشته باشد بايستي عناوين درج شده در ليست تامين اجتماعي عيناً و کامل ذکر گردد و سپس در همان ستون عنوان شغلي درج شده در حکم کارگزيني قيد و درون پرانتز قرار داده شود.

مثال: در صورتي که براي فرد متقاضي در ليست تامين اجتماعي فقط کلمه کارمند( ياکارگر) ذکر گرديده است لازم است کلمه کارمند( يا کارگر) در ستون مورد نظر (ستون شغل مورد ادعا) درج و سپس عنوان شغلي موجود در حکم کارگزيني فرد در همان ستون و درون پرانتز قرار بگيرد. مثال: کارمند(راننده پايه يک)

-          در ستون نوع آلاينده عوامل زيان آوري که فرد در زمان اشتغال در معرض آن قرار داشته به طور خلاصه قيد گردد مانند سر و صدا ، گرد و غبار ، سرما ، گرما و ...

-          در ستون ميزان تماس ، مقدار تماس متقاضي بازنشستگي با عوامل زيان آورمحيط کاردر طول شيفت کاري  وي  با سه کلمه کم ،متوسط و يا زياد ذکر گردد.

پيگيري

-          در ستونهاي تاريخ شروع کار و پايان کار لازم است فرد از طريق ليست هاي تامين اجتماعي که در اختيار دارد و يا احکام کارگزيني و يا قرارداد کار ، تاريخ شروع و پايان فعاليت در هر شغل را استخراج نموده و در رديف مربوطه درج نمايد.ضمناً ذکر ماه و سال در ستونهاي مذکور کافي مي باشد مانند از فروردين 1370 لغايت بهمن 1370

-          در صورتي که تعداد عناوين شغل ذکر شده در ليست تامين اجتماعي و يا  احکام کارگزيني بيش از 10 مورد باشد مشاغل رديف 11 به بعد بايستي در فرم شماره يک جديد درج گردد و بايستي در هر ستون فقط يک شغل ذکر شود.

 

 در صورتي که سابقه تامين اجتماعي شما در شعب ديگر پرداخت گرديده مي توانيد از طريق سامانه اعلام

 سوابق تامين اجتماعي کليه سوابق پرداخت بيمه اي خود را مشاهده نمائيد.براي مشاهده سوابق خود

 اينجا را كليك كنيد.

 مشاهده سوابق